Om recepten…

Egentligen gillar jag inte exakta recept utan vill mest ha koll på vilka ingredienser man kan blanda och testa nytt med.

 När jag lagar mat häller jag i lite av varje, smakar av och kryddar eller fyller på med något annat. När jag sen ska skriva ner recepten blir det lite svårare för då kommer jag inte alltid ihåg hur mycket jag nu hade använt mig av men jag jobbar på det och försöker mäta och ha mig för att ni ska kunna lita på recepten om man inte vill blanda efter sitt eget tycke och smak. Kryddor brukar jag inte skriva hur mycket man ska ta av för det är så olika vad man själv tycker är lagom för en viss rätt.

Recepten är skrivna för att räcka till vår familj, 2 vuxna + 2 barn, ibland så det räcker till en matlåda. Våra barn är inga storätare så ni får kika på recepten och se om de passar er familj eller om ni ska göra lite mer eller mindre. Fråga gärna om ni funderar på något visst recept, tex hur många maten räcker till.

Jag kommer lägga upp fler kategorier och bena upp recepten så de ska bli lättare att hitta, men när jag startade med bloggen var jag nog inte beredd på att jag skulle lägga in så många recept. Men jag skriver ner så fort att jag har lagat något nytt och något som smakade bra så jag kan kika tillbaka och se hur jag gjorde när det lyckades. Ja även för att inspirera andra förstås.

Lämna gärna kommentarer om ni testar något recept.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s