7:45 första yogaklassen

Ställde väckarklockan på 7 och smög iväg med min yogamatta. Jag har gått förbi ett yogaställe några gånger och sett att det skulle vara en ashtangaklass kl 7:45. Så utan någon aning om det skulle behövas bokning om jag skulle vara den enda eller tvärtom om det skulle vara fullt så gick jag upp för den smala turkosa spiraltrappan med små flaggor virade runt räcket. På musiken och doften av rökelse kände jag att jag kommit rätt. Det satt tio andra ”yoginisar” på vars en matta, lika många mattor var tomma. Jag valde att använda min egen matta. Strax fylldes shalan på och alla tomma mattor fylldes. Klassen inleddes med pranayama för att sedan rulla på med en klassisk ashtanga. Stående positioner och sedan några utvalda sittandes och avslutande. Så svettigt! Fläktar som snurrade men luften var varm och fuktig och handduken blev välanvänd.

Men så skönt. Äntligen! Som jag saknat att gå på klass. Jag har gjort min yoga själv det sista och det är ju verkligen skillnad.

På vägen hem kände jag mig så skön i kroppen, nöjd. Bara en sak som saknades. Kaffe!! Riktigt gott starkt kaffe. Oj vad svagt och inte gott vi har fått på boendet. Vi har spanat in några caféer längs strandvägen som har egenrostat kaffe från Bali. Åh så gott!

Bra start på denna tisdag i Seminyak.

2 reaktioner till “7:45 första yogaklassen

  1. Ulrika

    Härligt det låter.
    Såg tips om en vegetarisk restaurang som heter The Shady shack i Canggu i närheten av Kuta. Verkar fantastisk. Kanske du redan har koll på den. Njut vidare! 💜

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s