Ses vi i Smedjehov imorgon??

Klockan 16.00 börjar årets vårshow i konståkning/skridskoskolan. Det är både Ofelia och Cassiopeja som visar sina inövande program, sen är det barn och ungdomar från Jönköping i alla åldrar och svårighetsgrader som kör sina program, allt till Astrid Lindgrens sagor. Så vill ni se Cassiopeja som DunderKarlsson och Ofelia som SjörövarFabbe så kom till Smedjehov i Norrahammar (Jönköping). Fika finns också för den som är sugen.

Nu måste jag fundera klart på hur tjejerna ska se ut imorgon.

2 reaktioner till “Ses vi i Smedjehov imorgon??

  1. Elna

    Vi hade tänkt att komma 🙂 Vilken tid åker Pejja och Ofelia? Och hur lång tid tar hela showen? Agnes kommer bli hungrig vid 17, så funderar på om vi ska ta med något eller om vi åker hem då.

  2. Mammamandala

    De brukar börja med skridskoskolan, de minsta grupperna. Ofelia kommer sist bland de från skridskoskolan, men eftersom alla bara åker kanske 3 min så går det ganska snabbt mellan varje grupp. Allt är slut vid 17.30. Sen Peja vet jag inte riktigt än när hon kommer åka men efter Ofelia iaf. Ni kanske kan ta med något litet och ge henne så hon klarar sig tills ni kommer hem? Om ni inte vill bjuda henne på en kanelbulle 😉 det kan vara så att båda åkt vid 17, vet inte hur många grupper som kommer efter C, det är alla de äldre skulle jag tro.

    Jättekul att ni kommer, det kommer tjejerna uppskatta. De är lite pirriga nu när de ska sova, verkar ha lite svårt att somna.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s