Kämpigt att skriva c-uppsats/kandidatuppsats

Jag har varit frånvarande och minskat mitt skrivande sakta men säkert här på bloggen, inte för att jag tappat intresset eller inte vill skriva, nä det är för att jag lägger all min tid på annat. Skriver och tänker hela dagarna, ja nätterna med, drömmer varje natt om denna hemska c-uppsats, meningar som snurrar i huvudet, formuleringar som gås igenom och resultat som känns omöjligt.

I mitten av veckan nådde vi nog värsta punkten, det kändes verkligen som att vi misslyckats helt, att vi lika bra skulle kunna skrota allt vi gjort under 8v, bara ge upp. Men vi tog tag i oss själva och mailade läraren som faktiskt fick det att lossna liiiiite för oss. Fick oss åtminstonde att känna att det inte är kört utan att det nog kan bli bra om vi fortsätter, att det faktiskt kan bli en uppsats av oss också.

Så för alla som tycker det skulle vara intressant att veta hur man bedömer barns smärta som sjuksköterska kan säga till så får ni gärna läsa så fort vi är klara, innan vi skickar iväg det hela. 23e maj är inlämning, men om en vecka börjar vi läsa på 150% och om vi haft det kämpigt nu så kommer det bli värre. På nåt sätt måste det ju gå, eller?

4 reaktioner till “Kämpigt att skriva c-uppsats/kandidatuppsats

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s