Keso med honungsrostad müsli och hallon *gi-frukost*

Kanongod start på morgonen, keso med rostad müsli och syrliga hallon, lite ringlad honung över och pudrad med kanel.

(Här hittar du min gi-müsli och här den vanliga müslin).

Den här gången använde jag  mig av:

Dinkelflingor
Boveteflingor
Havregryn
Solrosfrö
Pumpkärnor
Linfrö
Mandel, grovhackade

2 msk flytande honung
2 msk rapsolja
2 msk vatten

Sätt ugnen på 180C varmluft. Blanda ingredienserna till müslin och rör i honungsblandningen. Lägg allt på en plåt med bakplåtspapper. In i mitten av ugnen i ca 20-25 min, rör några ggr så inte müslin bräns eller blir ojämnt rostad.

**Ett litet tillägg, efter lite tjat från barn och man så innehåller den nu även quinoapuffar, torkade aprikoser och ett par andra sorters torkad frukt, minns inte vad bären/frukten heter. Men de går att köpa i lösvikt i de flesta större butiker. Nu har Cassiopeja plockat ut sina godbitar så jag måste ta och göra en ny omgång 🙂

Låt svalna och servera sen till keso, fil eller yoghurt.

Advertisements

2 kommentarer (+lägga till din?)

  1. Emy
    Mar 09, 2011 @ 09:42:48

    Det såg gott ut!

    Var gärna med och tävla om tre par trendiga & ombloggade smycken hos http://www.emys.se

    Tävlingen avslutas redan ikväll, så passa på att delta så kan det bli du som vinner.

    http://www.emys.se/2011/03/08/tavling-vinn-trendiga-ombloggade-smycken/#comments

    Svara

  2. Mammamandala
    Mar 09, 2011 @ 21:14:23

    Tack Emy, kul att du tycker det 🙂 Fina smycken!

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: