God olivkeso

Gott på mackan, gott till frukosten eller till köttfärssåsen som jag åt den till (ett GI-tillbehör).

100g keso

20 oliver, gröna + svarta utan kärnor

ca 20g riven parmesanost

Svartpeppar

Skiva eller grovhacka oliverna, riv parmesanosten och rör ihop med keso, krydda med svartpeppar, smaka av, servera!

Annonser

1 kommentar (+lägga till din?)

  1. Trackback: Veckomatsedel för v.7 *GI* « Mammamandala's Blog

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: