God olivkeso

Gott på mackan, gott till frukosten eller till köttfärssåsen som jag åt den till (ett GI-tillbehör).

100g keso

20 oliver, gröna + svarta utan kärnor

ca 20g riven parmesanost

Svartpeppar

Skiva eller grovhacka oliverna, riv parmesanosten och rör ihop med keso, krydda med svartpeppar, smaka av, servera!

Annonser

One thought on “God olivkeso

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s