Smörstekt minisparris med rostad vitlök och hyvlad parmesanost

Jag hittade så söta minisparris i affären igår och kunde inte låta bli att köpa dem. Det är kanske inget nytt men jag har inte sett minisparris innan.

Sparris
Vitlök
Smör
Parmesanost
Salt 

Jag ville behålla enkelheten i dem och valde att smälta en klick smör, rev en vitlöksklyfta i och lät den rostas. La på sparrisen och lät det gotta ihop sig ett par minuter. La upp på ett fat och hyvlade över parmesanost och salta. Superenkelt och gott! Vi hade det som tillbehör till helstekt ryggbiff, råstekt potatis, rödvinssky, bakade tomater och en krispig sallad.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s