Stekt ägg och bacon med avokado- & olivkräm *Gi-frukost*

 

Omställningen från att äta mackor till frukost till att börja köra Gi-rivstart kan kännas lite småjobbigt eller väldigt jobbigt. Inget bröd, ingen gröt, ingen fil (hålla sig till mindre än 2dl mjölkprodukter/dag), ingen frukt, det känns som att det inte finns så mycket kvar att äta då, det är ju bara så det känns, men visst finns det en massa godsaker att längta efter när det gäller frukost. För mig blev det väldigt mycket ägg under rivstartveckan, kokt, stekt, äggröra, omelett och klyftat. Men godast är nog mina kalkonrullar. Här kommer ett tips på Gi-frukost eller lunch som passar under rivstarten.

Lagom portion för mig: 1 stekt ägg, 50g knaperstekt bacon

Avokado- & olivkräm:

½ avokado

2 skivor x 1 cm röd paprika

5 svarta oliver

2 msk creame cheese (färskost/philadelphiaost)

Kryddor: lite örtsalt & cayennepeppar

Annonser

3 kommentarer (+lägga till din?)

  1. Linda
    Feb 15, 2011 @ 08:46:07

    rolig blogg!

    Svara

  2. Mammamandala
    Feb 15, 2011 @ 08:47:32

    Tack Linda, kul att du tycker det. Välkommen hit 😀

    Svara

  3. Trackback: Prat om mat… | Angelas Lista

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: