Ofelias rödkålssallad

Tjejerna verkar ha kommit igång nu med matlagning och kommer med härliga idéer och strålande kombinationer. Idag var det Ofelias middag och valet var vitlöksfrästa kotletter (kött ville hon ha), potatismos, rödkålssallad och granatäppel-kärnor. Salladen blev färgrik och knaprig. (Kör du gi så skippa moset).

Ofelias rödkålssallad bestod av: strimlad rödkål, purjolök, romansallad, gul paprika, gurka och bladpersilja. Granatäppel-kärnor toppade potatismoset men den hade passat perfekt att ha i salladen också.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: