Gi-frukost, stekt svamp med smältost

Alltid en skön start på dagen när man gör gi-frukosten lite större än bara en grov smörgås. Här kommer ett tips på en god gi-tallrik till frukost.

Klyfta champinjoner och fräs i lite smör, krydda med salt o peppar. När den är klar så lägg på ett par skivor (till en liten portion) ost och en tsk CF, blanda om och låt osten smälta. Servera på en bädd av babyspenat tillsammans med tomat, ägg, avokado och skott från gröna linser.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: