GI-tips för helgen & en bra dag.

Lördagsgodis är kanske inte det bästa när man kör gi-rivstart och en stor stark kan vara bra att låta bli. Däremot ett glas vitt eller rött vin är helt ok (ren sprit är väl ifs allra bäst om man ser till GI) och några osaltade nötter/frön kan släcka det största suget, gärna med en stor kopp grönt te till (om du nu inte vill dricka vin). Blanda olika sorters nötter och frön och rosta tillsammans med lite chili, gott o lyxigt. Annars kan du köpa hem goda grönsaker att dippa i gräddfil. Olika sorters ostar är rätt gott det med. Lyckas du låta bli alla sötsaker så slipper du den där jobbiga känslan som man får när lite för mycket sötsaker ätits upp.

Idag har jag haft en riktigt härlig lördag. Började dagen med att ta Cassiopeja till träningen, satt o hade det småmysigt med de andra föräldrarna i det lilla ”rummet”. Det var en stor och speciell dag för Peja. Jag såg henne från båset där hon kom och pekade på hjälmen och jag förstod att hon frågade om hon fick ta den av sig. Jag gav med lite tvekan tummen upp och något nervöst och lite dumt kändes det, alla andra åker ju utan hjälm så det känns svårt att säga nej, hon hade fått klart från tränaren att det var ok att ta av hjälmen. Ett tjockt pannband är beställt och tills det kommit är det en tjockare mössa som får användas. Lite tråkigt är det för nu vill hon inte åka på allmänåkningen för att hon ska ha hjälmen på där.

Efter hennes träning gav jag mig upp i stan för att träffa en kompis och lunch, sen blev det dubbelt upp med kaffe. Det var längesen jag träffade vänner utan barn och vänner som inte är från skola (hihi inte för att det är nåt fel med vännerna i skolan 😉 ). Nu har vi bestämt att det ska vara något återkommande, bra 😀 Känner att det är något jag behöver.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s