Äggröra på salladsbädd med tomater och fetaost

2 ägg
2 msk gröna linser, kokta
1 msk grädde
Solrosolja
Kryddor: Örtsalt, timjan, cayennepeppar

(Lagom till en person). Knäck äggen i stekpannan med solrosolja, lägg i linserna, grädde och krydda. Rör runt tills det blir lagom fast.

Lägg upp sallad och tomater på en tallrik, häll över äggröran och smula över fetaost och strö pumpakärnor över äggröran. Passar perfekt både till frukost och lunch och äggröra blir klart på bara några minuter. Har du färdig mixsallad eller köpt lösviktssallad så är det väldigt enkelt att slänga ihop en god sallad att servera till.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s