Vitlöksfrästa kantareller o cocktailtomater

Har du turen att ha frysen full av kantareller kommer här något gott tillbehör där du kan göra åt lite av kantarellerna.

Tyvärr har jag inte hittat några kantareller i skogen, jag har i för sig inte letat heller, så jag får köpa mina dyrt. Denna röra funkar lika bra med champinjoner eller annan svamp. Gott att ha till allt från en härlig viltstek, grillad kyckling, omelett, stekt potatis, till pasta eller som en varm sallad på smörgåsen. Dessa vitlöksfrästa kantareller o tomater går väldigt fort att göra och ska göras precis innan servering.

Det här får bli ett ungefärligt recept för jag tog bara av ingredienserna utan räkning så ta vad du tycker ser lagom ut i din panna.

100-200g kantareller
1 ask cocktailtomater
2 vitlöksklyftor
100g färsk bladspenat
1 röd spansk peppar (chilipeppar)
Flingsalt

Annonser

1 kommentar (+lägga till din?)

  1. Trackback: Veckomatsedel för vecka 36 *gi-vecka 3* « Mammamandala's Blog

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: