Dinkelsallad med vitlöksfrästa broccolibuketter

 

Istället för att skriva hur mycket av allt så skriver jag bara ner ingredienserna så tar man så mycket man vill av varje.

Dinkelsallad: hel dinkel (kokad i buljong och kryddad med bladpersilja), bladspenat, kruksallad, rödlök, fetaost, cocktailtomater, små blomkålsbuketter, röd spansk peppar, rivet limeskal, pumpakärnor. Servera med en skvätt äppelcidervinäger (som sänker gi), nyriven parmesanost och vitlöksfräst broccoli.

Dela färsk broccoli i lagom stora buketter, fräs i olja tillsammans med riven vitlök och cayennepeppar.

http://www.matbloggar.com/addUrl.php

En reaktion till “Dinkelsallad med vitlöksfrästa broccolibuketter

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s