Kantarellomelett med fetaost och spenat

Det blev en god lunch idag, till omeletten hade vi keso och balsamwokade grönsaker. Receptet är för 2 pers.

4 ägg
1-2 msk matlagningsgrädde 
10 kantareller (här kan man ta mer om man har)
1 näve bladspenat
½ ask fetaost
½ dl riven ost
2-4 cocktailtomater
Kryddor: Örtsalt och chilipeppar

Skicka/hacka kantarellerna och fräs i lite smör, krydda så det ger smak åt hela omeletten. Knäck äggen i en liten skål och häll ner grädden, rör lite lätt. Tärna fetaosten, skiva tomaterna och strimla spenaten. Häll äggsmeten över kantarellerna i pannan, rör lite lätt för att få omeletten att bli fast. Lägg sen på övriga ingredienser. Vänd försiktigt till dubbelvikt. Njut av en god omelett.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: