Chili- & limemarinerad halloumi

Halloumi är så gott, perfekt till det grillade men även som tillbehör till den mesta maten. Nu i gi-tider så blev det ett tillbehör till örtkryddad fläskkotlett tillsammans med ugnsbakad tomat.

1 halloumiost
½ röd spansk peppar
½ lime (skal + saft)
Ett par skvättar olivolja
Lite färsk hackad timjan

Skiva osten, finhacka den spanska pepparn, riv limeskal och pressa ur limesaften. Lägg allt i en skål/påse och försök gnid in halloumin och lägg i stekpanna. Stek några minuter på varje sida, tills osten har fått en fin färg.

Annonser

2 kommentarer (+lägga till din?)

  1. Trackback: Veckomatsedel för vecka 47 « Mammamandala's Blog
  2. Trackback: Veckomatsedel för vecka 34, GI « Mammamandala's Blog

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: