Lax i ugn med pizzatäcke

**Tips till variation: Att äta tomatröran utan lax. Jag äter inte själv fisk och värmde tomatröran lite snabbt och serverade till couscousen och hade skurna gröna bönor till och det blev gott det med, enkelt och bra!

3 laxfiléer
1 burk krossade tomater
1 msk tomatpuré
1 dl riven ost
Kryddor: Oregano (ganska mycket), basilika (färsk), svartpeppar grovmalen, örtsalt

Sätt ugnen på 220C. Lägg laxfiléerna i en smord form. Blanda övriga ingredienser i en skål och lägg tomatröran över laxen, in i ugnen tills laxen är klar (jag glömde kolla tiden, men skulle gissa 15 min).

Servera gärna med couscous och gröna bönor.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: