Basilika, citron, vitlök, tomat…det luktar så gott!

Vi har precis ätit  fläskfilémedaljonger stekta i vin, köttet lyftes av när det var färdigt och champinjonklyfter och riven vitlök fräses i samma panna där fortfarande lite vin fanns kvar och lite mer hälldes i. Skal och saft från citron, hackad basilika och tagligatelle (som var kokt i fond du chef)  blandades med svampen och vitlöken. Kryddorna var örtsalt, chilikrydda och örtagård. Det blev en god onsdagsmiddag 🙂

(Inget recept men ett litet hum om hur jag gjorde )

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: