Min variant av kycklingenchiladas

3 kycklingfiléer
1 lök
2 vitlöksklyftor
2 tomater
2 msk tomatpuré
3-4 msk creme cheese
3 msk vatten (hade jag i men det var lite torrt så öka tills du får en önskad konsistens, kanske 1dl blir bättre?
Kryddor: Havssalt, vitpeppar, chilikrydda, koriander, curry, spiskummin, cayenne peppar.
6 tortillabröd
Riven ost

Sätt ugnen på 200 C. Strimla kycklingfiléerna, krydda (lite mer av salt och peppar och sen lite mindre av resten a kryddorrna) och stek. Hacka lök och tärna tomaterna och riv vitlöken. När kycklingen är färdigstekt så häll över den på en tallrik och stek tomat, lök och vitlök lite lätt, blanda sen ner resten av ingredienserna, även kycklingen. När röran är klar, smaka av och fördela sen röran på tortillabröden och rulla ihop dem. Lägg rullarna i en smörad ugnsform och strö över riven ost. In i ugnen och enchilladasen är klara när osten smält och ser ut att ha fått en fin färg.

Servera med en stor klick gräddfil och en god avokadosallad. (I min sallad hade jag bara avokado, salladskål, bladspenat och fetaost).

Annonser

1 kommentar (+lägga till din?)

  1. Mamma//mormor/svärmor
    Feb 05, 2010 @ 08:44:28

    En vegetarisk variant fick jag med qornbitar i o det blev supergott : )

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: