Dubbel skridskoåkning

har det varit idag och imorgon ska vi upp tidigt igen och låta Cassiopeja köra ett pass till. Idag var första träningen på den nya terminen och den ryska huvudtränaren var där och såg hur allt gick till. Jag stod hos Ofelias grupp och kollade hennes åkning och Henrik stod där Cassiopejas grupp åkte. Ofelia gillar att åka lite mellan mig och sin grupp och huvudtränaren kom och försöka få med henne mer ut i gruppen och jag sa att hon är lite blyg men Ofelia visade upp sina piruetter och sen tog hon tränarens hand och åkte med henne i gruppen. Tränaren frågade om hon är vänsterhänt, men nä höger sa jag, då svarade hon att Ofelia är vänster på is, hon var vänster i piruetter men även i harhopp och allt det andra hon gjorde. Då vet man det *hihi*.

Henrik kom efter en stund och sa att det såg ut som att huvudtränaren pekade lite åt Peja, och kom tillbaka lite senare och sa att huvudtränaren ville att vi skulle testa Cassiopeja i Limegruppen imorgon. Tränaren sa att hon är bara sex år men är ”easy on ice” (ja hon pratar engelska).

Så nu blev man lite stolt. Cassiopeja verkar tycka att det ska bli spännande, blandat med lite nervösa känslor eftersom hon inte känner någon i den gruppen. Men lättad blev hon när vi på kvällsåkningen fick höra att den ”fröken” hon har på lördagar håller i åkningen imorgon också. Så det blir kul och se om Cassiopeja tycker det är skoj imorgon eller om hon vill vänta lite till innan hon tränar i den gruppen. Om hon skulle börja i limegruppen blev det två träningspass i veckan och varannan vecka blir det även gympa, om hon vill, det var frivilligt.

Får uppdatera hur det gick imorgon.

Gonatt, nu vill både jag och Vilgot sova.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s