Så tyst och lugnt

ja det känns alldeles tomt. Nu har Sofia + familjen åkt hem. Jonas o tjejerna åkte hem igår och just nu åkte Henrik, Cassiopeja och Ofelia till badet så det är bara jag och Vilgot hemma. Enda ljuden man hör är Vilgots småpratande och tvättmaskinen.

Julen har varit alldeles perfekt, den kunde inte bli bättre. De stora tjejerna lekte fint och det var inte många sura miner under hela julen. Snön har legat tjock alla dagar och det är fortfarande högt vitt på alla håll. När alla klappar var öppnade på julaftonskvällen tog vi på oss allihopa och gick ut på en promenad, det var så härligt i snön, alla kanske inte håller med om det, kanske inte de som hamnade i snön men vi som bara promenerade tyckte det var härligt. På juldagen gav vi oss ut med varmchoklad och mackor och åkte pulka i en lagom stor backe, sen för att få lite mer fart på det hela ville killarna åka i en snabbare och brantare backe så det gjorde dem med barnen. Efter middagen åkte vi alla till Maries häst, han kom springandes i bjällror och marie hade en säck med från tomten med chokladtomtar till alla barnen, de fick borsta Toppur innan vi åkte hem igen. Hemma igen blev det ost och kex, barnen lekte och vi vuxna spelade spel. Annandagen tog vi det rätt lugnt, på kvällen åkte vi skridskor och alla tjejerna är så duktiga på att åka.

Nu sitter jag här och hittar inte på något speciellt, myser med Vilgot och kör lite tvätt. Det kanske är dags att börja tänka på nyår…

Annonser

2 kommentarer (+lägga till din?)

 1. kristina
  Dec 28, 2009 @ 09:16:07

  Låter som en mysig jul. Gott nytt år!

  Svara

 2. mammamandala
  Dec 28, 2009 @ 09:20:07

  Ja det var det verkligen. Det är så kul att det blev lyckat. Gott nytt år till dig/er med!

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: