Bestämde att vi skulle gå idag

Idag tänkte jag att det skulle vara mysigt att promenera till Cassiopejas skola med Ofelia och Vilgot. Ofelia tyckte det var en bra idé. Efter en kort bit kom hon på att hon hade glömt att ta med vantar, så redan här började hon frysa. Men det är inte långt så vi fortsatte. Det tog oss en kvar att gå ner till skolan. Ja ner är rätta ordet, nästan hela vägen är det nerförbacke, vilket förstås betyder att det är uppförbacke hem. De började protestera innan vi hade kommit fram till där backen började och gnällde i princip hela vägen upp, men mot slutet fick Ofelia kraft och gick snabbt utan gnäll o sprang sista biten, medans Cassiopeja sa att hon aldrig skulle komma hem. Men hemma är vi och nu är det dags för mellanmål.

Igår lyckades jag baka lussekatter med en väldigt missnöjd Vilgot, idag har förmiddagen försvunnit till att plocka, dammsuga, torka golv, äta frukost, göra lunch o spela prinsessmemory med Ofelia.

Snart ska jag och tjejerna bege oss till A6 för att försöka hitta något rött att ha på sig imorgon på skridskojulshowen sen ska vi äta en middag på IKEA. Sen hoppas jag att vi hinner med lite fredagsmys innan tjejerna ska sova.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: