Mandalas asiatiska kolja

500g koljafilé
10cm purjolök
1 gul paprika
1 morot
12 små broccolibuketter (färsk använder jag)
1 burk kokosmjölk
2 tsk grön currypasta (eller efter smak, jag hade 2 stora msk och det blev jättestarkt)
½ lime (rivet skal + saft)
Kryddor: Salt, gurkmeja, ingefära, koriander

Dela alla ingredienser i önskad form. Börja stek morot o lök, lägg sen i koljan. Krydda. När koljan börjar se färdig ut häll i kokosmjölk och grön currypasta. Börja med en liten mängd, smaka av för att sen tillsätta mer om grytan inte är tillräckligt stark efter ditt tycke och smak. Lägg i resten av ingredienserna. Färdigt!

Servera med jasminris.

Annonser

2 thoughts on “Mandalas asiatiska kolja

  1. Mamma//mormor/svärmor

    Ännu en gång har jag fått avnjuta en fiskrätt som Leila lagat, och ännu en gång smakade det väldigt gott. Tack för det!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s