Jag vill skriva så mycket

men får inte tiden till det och vet inte var jag ska börja. Men för att visa att jag blev så glad för alla grattis och fina ord jag och familjen har fått efter Vilgots födelse vill jag åtminstone säga ett stort TACK till er allihopa!

Just nu ligger Vilgot och sover i soffan, han sover nästan hela dagarna. Idag har han haft några vakna stunder mellan allt sovande, ammande och blöjbyten. Han har fått ett härligt oljebad också. Det som är mindre kul är amningen, när han äter från ena bröstet ser han ut som en vampyr i början och en hemsk smärta känns. Småsår som blöder och jag önskar så att de kan läka. Om de bara läker så känner jag att jag kan stå ut med smärtan…tror jag.

När jag och Vilgot kom hem från bb i lördags möttes vi av en underbar bukett rosor i köket och två så fina teckningar som tjejerna gjort. Det var ett riktigt välkommen hem. Storasystrarna är så stolta och bråkar om vem som ska få hålla honom först och vem som har hållt längst mm, men allt är ju för att de tycker det är så spännande med en ny familjemedlem. Både Cassiopeja och Ofelia älskar att få hjälpa till med allt pyssel som har med honom att göra.

Usch nu spänner det i brösten och jag vet att det börjar närma sig amningsdags…ingen härlig känsla alls.

En reaktion till “Jag vill skriva så mycket

 1. heponimas

  Känn ingen press för att skriva bloggen gumman – vi läsare kikar in lite då o då o kollar om det finns nått nytt! 🙂
  Tycker synd om dig med såren på brösten – det gör ju SVINONT! Jag fick ha gummistrutar (vad de nu heter) o salvor o sitta o lufttorka (hur det nu gick med mjölk sprutandes rätt ut åt alla håll som en trasig vattenspridare) o gud vete allt…. Men det gick inte över så… Jag tog till egna medel. Slutade amma på det bröstet i två eller tre dagar tror jag det var. Pumpade ut för hand istället o så vips läkte det!
  Sen kunde jag amma normalt igen!

  Ha det gott gumman!
  Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s