Ny lek…popcornregn??!?

Idag var det dags för barnkalas. Kl 13 började tjejerna och killarna komma. Cassiopeja visade vägen till sitt rum, det var inte många av barnen som tidigare varit här. När 14 av de beräknade kommit (två till dök upp och det blev totalt 16 barn) började vi med snurra flaskan. Den flaskan pekade på blev den persons paket som Cassiopeja öppnade. Hon fick många fina och roliga saker. Efter allt öppnande…det tog lite tid, var det dags för att börja äta. Cassiopeja hade önskat att det skulle bli hamburgare med bröd, sallad, gurka, tomat, dressing, ketchup och senap, till det var det pommes och morotsstavar. Kan säga att det gick åt tre gurkskivor o det var nog allt i grönsaksväg *hihi*. Men nu har vi grönsaker och sallad till ett par dagar framåt. Allt ska gå fort på barnkalas så efter några minuter hade många redan ätit upp. Det var ett par stycken som bad om att få mer men de andra började leka istället.

När alla hade ätit klart var det dags för disco. Så mörkläggning, musiken igång, popcorn poppades och discokulan snurrade. Henrik var den som höll i alla aktiviteter och jag och mamma fixade med mat där nere. Jag gick upp för att kika hur det var på discot och det var kaos. Hela golvet var fullt av popcorn, ett snällt litet barn stod och kastade upp popcorn i luften och sen började de stampa runt så alla popcornen blev så där härligt små och smulade. Men är det barnkalas så är det. För att kunna styra upp lite tog vi en lek, det blev sätta-knorr-på-grisen-leken. Kan säga att Henrik var den som kom längst ifrån. Sen blev det fika, lite småkakor och sen en glasstårta i form av ett slott som så vackert smälte ihop och trillade hit och dit. Men men lite glass fick dem i alla fall. Sen blev det mer disco o dags för hatt-leken. Hatt-leken var nog mest omtyckt och det var många härliga skratt. Nu var det inte mycket tid kvar men en fiskedamm hanns med och föräldrarna stod på kö för att hämta sina barn. För att ladda batterierna pausade vi en halvtimme innan vi tog ett ryck och städade. Otroligt skönt att det blev städat och ser ut som det gjorde innan kalaset. Det ger en skön avslutning på denna vecka och start på nästa.

Nu ligger jag i soffan och bara gör ingenting. Är helt slut i kroppen, min rygg känns som den skulle kunna delas i två. Inatt önskar jag inte att bebben vill kika ut, det hade jag nog inte orkat. Nä några dagar till kan han få vänta. Nu ska jag ligga kvar i soffan ett tag o fortsätta att göra ingenting.

En bild på stora tjejen. Cassiopeja

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s