En helg som blev som förväntat

alltså en härlig helg. Fredagen var bra (efter kl 15). Lördagen var en skön dag. Henrik och jag började med bio efter att vi lämnat tjejerna hos farmor o farfar. Ja, lite godis köpte vi först förstås. Bion var bra, den hade inte fått så bra kritik men jag gillade den och ser fram emot del 3. Efter filmen hade vi lite drygt en timme tills bordet på Anna Gretas var vårt. Så en liten promenad sen gick vi till Harrys och drack vars en öl. Så härligt att komma ut så fast att jag är gravid. Måste kanske tillägga att ölen var såklart alkoholfri. Lite lagom med folk var det och vi sjönk ner i några fåtöljer, satt och kikade på folk och lyssnade på den sjungande pianisten. Sen var det dags för tapas i en varm lokal. Otroligt gott och fräsht känns det att äta smårätter som sallad, champinjoner, kronärtskockor mm mm. När vi ätit färdigt åkte vi hem och i renbäddade sängar kröp vi ner och åt lite glass och tittade på trueblood 🙂  Som sagt en härlig lördag och en skön helg.

Helgen har fortsatt med söndag. Idag var det upp tidigt för att åka och hämta tjejerna hos farmor o farfar. På med de rätta kläderna för att sen åka till skridskoskolan. Denna gång hade vi hoppats på att tårar skulle utebli, Cassiopeja lovade ju det förra gången. Men väl framme så tog nervösiteten över. Denna gång var det inte för att hon inte ville åka utan för att just hennes grupp var så duktig och hon tyckte hon skulle vara i Ofelias grupp istället. Så några tårar senare och en snäll fröken som hämtade henne tog det inte många sekunder innan ett leende syntes på henne igen. Sen var det inga problem. Både hon och Ofelia var jätteduktiga och tog träningen på allvar. Lyssnade noga för att sen göra sitt bästa. Det var köttbullar, tuppar, släp, flygplan, hopp o en massa annat.

Efter träningen var det snabba ryck. Henrik o Ofelia fixade en present som Cassiopeja skulle ge bort på kalas som hon var bjuden till. När hon var på kalas så åkte vi andra för att försöka hitta babyskydd och skötbord. Babyskydd hittade vi men blev osäkra på skötbordet. Så vi bestämde oss för att äta på saken på IKEA. Och beslöt oss för att vänta. Jag kollade på blocket när jag kom hem och där fanns några precis likadana som vi kollat på. Ja…o nu är Henrik o försöker hitta hem till den ena säljaren. Så nu har vi fixat de lite större viktiga sakerna till Vilgot. Skötbord, babyskydd, säng (inte fått hem än), vagn och en hel del kläder.

Så än en gång…det blev en härlig helg!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: