Nu så ska jag stilla nyfikenheten :-D

Ja nu är det en månad kvar, exakt 30 dagar tills att Bebben beräknas att komma. Vi har sedan vi var i Malmö i mitten av aug. vetat om vad det är för kön på Bebben men jag har inte velat berätta något. Jag har haft en önskan om att bara jag och Henrik skulle veta och att vi skulle få gå och njuta av det ett tag. Henrik hade väldigt gärna berättat tidigare medan jag gärna hade velat vänta tills den lill* kikar ut. Men nu har vi bestämt att idag 30 dagar från beräknad födsel meddelar vi vad det är som bor i min mage. Jag delar med mig av det till dem som läser bloggen så skriv inget på facebook eller liknande om det, säg hellre att andra får gå in här och läsa i så fall. Vill ha det lite hemligt om man nu kan kalla det för hemligt när så många vet 😉 men många är mindre än alla.

Cassiopeja och Ofelia fick beskedet igår kväll. Vi satte på videokameran och satt en stund och byggde upp spänningen. Ofelia höll för öronen för hon visste inte om hon ville veta. Sen berättade jag att det är en liten pojke. Mina stora tjejer ska få en lillebror. Namnet är inte helt bestämt men tilltalsnamn blir Vilgot, så ??? Vilgot August Ruthèr är välkommen till familjen. En hälsning från mig till Vilgot är att han gärna får kika ut liiite tidigare.

Puss & Kram till er alla

Annonser

14 thoughts on “Nu så ska jag stilla nyfikenheten :-D

 1. Elna

  Hihi vad roliga ni är! 🙂 Hoppas att Vilgot dyker upp snart, ska bli så kul att träffa honom!!

  …men… där tog ni det enda killnamnet som jag och Daniel kunde enas om! Får hoppas att nummer 2 blir en tös 😉

 2. mammamandala

  Elna…e det sant, hihi. Vi som hade Agnes som ett av våra flicknamn. Det var ju tur att ni inte fick en pojke för då hade vi inte haft nåt namn att ge killen. Det är samma här, Vilgot är det enda namn vi har kunnat enats om bland pojknamnen.

 3. mammamandala

  Åh tack för alla välkomnande. Tror att han känner sig extra glad idag och tänk om han kan göra mig lite extra glad genom att vända på sig och lägga sig så fint med huvudet fixerat långt ner i bäckenet o stanna där tills det är dags att kika ut.

 4. Jessica

  Åh så roligt !!! Jag och Jessica pratade just om det igår om det kommer bli en pojke eller flicka… jag hade fel som vanligt :). Jätte fint namn oxå! *Kram*

 5. sofia

  aaa jag visste visste visste visste d!!!!
  lilla Vilgot jag ska ge dig en BAMSE kram å puss när vi träffas till julen!!!!
  å så måste jag sniffa på dig,,för bebisar luktar så gott ju.
  men d får du ta!!=)
  snart ska du få träffa vår knäppa men ack så härliga familj/släkt,,vi längtar efter dig lilla pågen,,

  ps jag har en skiiit fin sjömansdräkt till dig,,men säg inget till mamma för hon tycker den e ful!;)

 6. mammamandala

  Hahaha…ja den dräkten får jag väl ta på i ett snabbt skede och fota o sen skicka till dig sen snabbt av med den igen.

  Ja tänk ännu en släktmedlem, undra hur stor släkt vi kan få, den kommer ju bli enorm om alla kusiner skaffar lika många barn. Men mysigt på släktträffarna. Jag säger att du gärna får sniffa lite babylukt, sen får vi se om Vilgot säger detsamma *hihi*

 7. Farmor & Farfar

  Något halvår efter att Ofelia hade fötts sa jag till farmor ”jag tror att Leila & Henrik kommer få en kille också”, och att han sen fått ett så gulligt namn, bättre än så kan det inte bli !

  Vi längtar efter dig Vilgot det ska du veta !

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s