Mandalas müsli

Müsli

Jag brukar blanda ihop en egen müsli. Skriver ner vad vi hade i den som gjorde idag.

Havregryn, flingor (valfri sort), linfrö, hasselnötter, mandel, solrosfrö, pumpakärnor, sesamfrö, boveteflingor och kokosflingor. Solrosfrön och pumpakärnor hackar jag grovt. Precis som med hasselnötter och mandel. Man väljer den storlek man gillar bäst. Sen blandar jag allt i en stor bytta för att sen hälla över i mindre tätslutande burk. Det är väldigt gott att servera müslin med flytande honung, kanel och a-fil.

Annonser

3 kommentarer (+lägga till din?)

  1. lovelislovelylife
    Sep 20, 2009 @ 15:56:32

    mmmm…ser smaskigt ut… själv har jag precis fixat till en cheesecake.. nu känner jag mig lite smutsig…det är ju inte alls lika nyttigt som din musli

    Roligt med din blogg..du är betydligt mer proffsig än jag ..jag kanske ser om jag kan få några tips?

    *kramar*

    Svara

  2. mammamandala
    Sep 20, 2009 @ 16:12:21

    Åh tack 🙂 Cheesecake låter ju väldigt smaskigt. Men visst lite onyttigare än müsli men inte mindre gott.

    Bloggen har jag precis börjat men, men det ska bli kul att se hur den utvecklas 😀

    Kram

    Svara

  3. Trackback: Keso med honungsrostad müsli och hallon *gi-frukost* « Mammamandala's Blog

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: