Tjejerna stretchar och gör situps

samtidigt som de tittar på Bröderna lejonhjärta *hihi*. De känner att de måste stretcha inför skridskoträningen imorgon. Det är ju kul att de har motivation, det kommer man långt på. Det har varit flera dagar som Cassiopeja har sagt att hon inte vill börja på skridskor för hon är så blyg. Men idag vände det och hon bestämde sig för att hon visst ville. Så det ska bli skoj imorgon. Det är första gången för Ofelia på skolan, hon har bara åkt med oss annars. Jag får skriva mer om hur det gick imorgon.

Innan vi kom hem var vi en sväng på stan för att hitta nya skridskor till Ofelia och träningskläder till Cassiopeja som hon kan ha på gympan i skolan. Inga skridskor fanns men vi hittade träningskläder. Dyrt måste jag säga. 400 för ett par svarta byxor och en rosa t-shirt. Får hoppas hon blir extra duktig nu då 😀

Nu är det dags för fredagsmys med chips och dippa och fotbad. Cassiopeja ville så gärna ha ett fotbad så det ska vi fixa. Kanske får ta ett dopp med fötterna jag med.

**Hihi, hela golvet vibrerar. Cassiopeja var först ut med fotbad och därefter hoppade hon över till soffan för fotmassage och insmörjning av fötterna. Sen fick Ofelia detsamma.  Åh kanske jag ska be om detsamma när tjejerna somnat.

Ofelia får fotbad och äter chips

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s