Nu står bröd på jäsning

Har precis rört ihop degen till ett gott bröd samtidigt som jag sitter och njuter av de sista skivorna av förra omgångens bröd tillsammans med en kopp hallonbladste. Det är så otroligt gott med bröd och kalkon och groddar på. För mig är nog alfalfagroddarna favoriter. Jag har ju i för sig bara testat mungbönor och alfalfa, men nu står solrosfrön på groddning. Det skulle vara kul om de fungerar att grodda. Nyttigt känns det med groddar i alla fall.

Lägger upp receptet på brödet med.

Advertisements

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: