Njuter av en kopp

hallonbladste, japp det har jag börjat dricka nu för att livmodern ska stärkas. Sen har jag så mycket sammandragningar ändå så egentligen hade jag nog inte behöv teet, men det är gott så en kopp om dagen blir det till en början för att se öka på det lite.  Vi har precis haft en mysig höstfrukost med tända ljus, varma baguetter med kalkon och nygroddade alfalfa och ägg i kopp.

Idag känns ryggen något bättre, den var rätt öm igår efter planteringen. Så nu ska jag fortsätta njuta av livet för att sen ångesten ska ökas på o sen beger jag mig till skolan. Usch vill inte alls plugga mer. Nästa veckas seminarie är hemskt. Kommer må dåligt länge nu. Jag ska redovisa min rapport som ett föredrag i 7 minuter för att sen en annan ska opponera sig i 3 min, o jag ska göra en opponering på någon annans rapport i 3 min. Fruktansvärt kommer det vara.

Men idag ligger fokus på att göra klart rapporten så jag sen kan försöka komma fram till vad jag ska säga på onsdag under skräckseminariet. Ska sitta på bibblan med Ella.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: